• Реклама


Банери
Банерът е текст или картинка, която при избор обикновено отваря рекламирания сайт.
Банерите могат да имат различни размери. На една страница могат да се публикуват множество банери.
Текстовите банери имат предимство, че могат да се включат в търсенето.
Графичните банери са по-красиви а също така могат да бъдат анимирани.

Реклами от Google
Показването на външни реклами вдига рейтинга на Вашия сайт.
Рекламите се показват в правоъгълник с различни размери и могат да бъдат сложени на кое да е място в сайта.

               

  • Мултимедия


Вградено аудио и видео
Дава възможност за вграждане на звук и видео в съдържанието на документа. Поддържа се .mp3 формат.Видеото може да бъде с различна големина и качество.

Видео галерия
Организиране на видоклиповете по категории и подкатегории. Допълнителни полета за информация за клипа, автор и т.н. Възможност за гласуване и коментари към клипа.

Фото галерия
Организиране на снимките по категории и подкатегории. Информация за всяка категория и снимка.Предвидена е възможност за оценяне на снимката, както и за коментари към снимката.

                

  • Статистика


Брояч на посещенията
Обикновено се слага в долната част на страницата. Без да претендира за изчерпателност: показва броя посещения общо и за деня.

Статистика на посещенията на сайта
Нагледно дава разннобразна информация за посещаемостта на Вашия сайт: брой посещения, посещения по дни, часове, откъде са посещенията, статистика на най-много преглеждани страници и много други.

Анкета
Тази опция дава възможност за организиране на анкета в сайта. Задава се тема с възможни отговори.Задава се начална и крайна дата за показване на анкетата. Защита от многократно гласуване от един потребител. Прегледно показване на резултатите от гласуването.

  • Графика

Лого
Логото е картинка и/или текст, което обикновено е запазеният знак на фирмата. Ние сканираме и  обработваме логото на фирмата. Ако фирмата няма лого можем да изработим такова.
Логото обикновено се слага в горната част на сайта. Включваме статично лого като стандарт във всички пакети които предлагаме.
Логото може да бъде и анимирано.
             

  • Ефекти


Флаш ефекти
Създаване на динамични ефекти за вашата уеб страница (банери, менюта, анимации и др.)

Текст ефекти
Пример за такъв ефект е движеща се лента с информация.

                

  • Навигация


Меню
Менюто е списък от линкове към страници в сайта. Може да бъде разположено хоризонтално или вертикално, в горната част или в долната част на сайта, в ляво или в дясно. Могат да бъдат променяни цветовете на бутоните, на фона, на надписите. Менюто може да има подменюта. Менюто може да бъде съставено от текстови линкове, от графични бутони или да бъде изцяло изработено на JavaScript или Flash.

                

  • Езици


Многоезичност на сайта
Това разширение позволява информацията в сайта да бъде на два или повече езици. Превключването между езиците става от линкове с надписи и/или знамена или др. подобни. Автоматично засичане откъде е  потребителя и зареждане на сайта на неговия език.

Автоматичен превод на сайта
             

  • Други


RSS
RSS технологията RSS (Really Simple Syndication) ви позволява да се абонирате за новини и актуална информация от различни интернет страници предлагащи тази услуга.Получените чрез RSS новини  се обновяват и натрупват автоматично от програми, наричани още RSS четци (RSS Reader).   По този начин вие разполагате по всяко време с актуална информация от източника на услугата.При използването на RSS не е нужно да отваряте интернет страниците, на които са поместени новините,достатъчно е да отворите вашия RSS четец, който ще извлече 
необходимата и актуална информация.                                                    

Книга за гости
Книгата за гости дава възможност на посетителите на Интернет сайта да оставят мнения и забележки относно информацията в сайта и работатта му. Коментари могат да оставят всички или само регистрирани потребители.

Търсачка в сайта
Търсене по ключови думи в сайта.Представлява поле за въвеждане на ключовите думи и бутон.Показва прегледно намерените резултати. Различни критерии за търсене (разширено търсене).
Може да бъде астроена да търси директно в Гугъл или други популярни търсещи машини и да показва резултата директно в сайта.